Ciorba de porc cu oase garf afumate

de ramo_cata in Ciorbe, 11 Noi 2009 | 33798 vizualizari

COMENTARII (12)

ANCA 1

11.11.2009, 18:13

eu de obicei, la porc pun cartofi, nu taitei, chestie de 'viziune'

Oana 1

11.11.2009, 20:29

Iamii, cat de buna! eu pun si fidea/taietei dar si cartofi, cam in toate ciorbele Mmmm, ce pofta am!

liana_geicu 1

11.11.2009, 20:30

nu am mancat niciodata ciorba de oase afumate, dar cred ca este buna!

ramo_cata 1

11.11.2009, 21:04

si eu pun cartofi cam la toate ciorbitele dar la asta nu am pus...a fost ff buna..gustul de afumatura combinat cu gustul acrisor e suuuperr bun...

Bunica 1

25.11.2009, 23:01

Daca puneai zeama de varza( moare ) era perfecta pentru mine. Iarna imi plac ciorbele cu zeama de varza.

ramo_cata 1

26.11.2009, 21:26

si eu prefer zeama de varza dar nu am avut ....

Krystyan Trendy 1

01.12.2013, 00:54

gustoasa ciorbica

Geanina87 1

12.12.2013, 07:11

bun bun

abstract01 1

18.12.2013, 17:09

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:31

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorbica de cocosel cu taitei