Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ramo_cata in Ciorbe, 11 Noi 2009 | 33798 vizualizari
ANCA 1
eu de obicei, la porc pun cartofi, nu taitei, chestie de 'viziune'
Oana 1
Iamii, cat de buna! eu pun si fidea/taietei dar si cartofi, cam in toate ciorbele Mmmm, ce pofta am!
liana_geicu 1
nu am mancat niciodata ciorba de oase afumate, dar cred ca este buna!
ramo_cata 1
si eu pun cartofi cam la toate ciorbitele dar la asta nu am pus...a fost ff buna..gustul de afumatura combinat cu gustul acrisor e suuuperr bun...
Bunica 1
Daca puneai zeama de varza( moare ) era perfecta pentru mine. Iarna imi plac ciorbele cu zeama de varza.
si eu prefer zeama de varza dar nu am avut ....
Krystyan Trendy 1
gustoasa ciorbica
Geanina87 1
bun bun
abstract01 1
Aurelia 07_07 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Stella29 1
la 23:00
de Retete_gustoase 1
la 17:07
de Bucataras 6
la 13:49
la 10:06
ieri la 18:18
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Sidy
laura_n 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatarimcudiana 1
ingelasha24 1
Magdalena17 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!