Ciorba de pui cu zeama de varza

de MotanLaOale in Ciorbe, 28 Ian 2016 | 6467 vizualizari

COMENTARII (37)

katty 1

29.01.2016, 08:09

Imi plac ciorbitele acrite cu zeama de varza!

MotanLaOale 1

29.01.2016, 08:38

mihaelar63 1

29.01.2016, 08:45

Buna ciorbita si cu verdeata multa

MotanLaOale 1

29.01.2016, 09:30

Zamfira 1

02.02.2016, 11:35

MotanLaOale 1

02.02.2016, 14:28

dantes 1

04.02.2016, 06:22

Buna!

MotanLaOale 1

04.02.2016, 08:17

Panacris 1

04.02.2016, 08:42

MotanLaOale 1

04.02.2016, 09:23

dalexandru 1

04.02.2016, 10:10

Cer scuze, dar nu am inteles ceva. Dvs. spuneti ca se fierb bucatile de pui si se arunca apa. Bun. Mai tirziu spuneti ca: "Se pun si bucatile de spate, ardeii, apa si se fierbe 15 minute". Care apa???
Doar am aruncat-o!...
In rest, reteta mi se pare SUPER!
Mai ales ca-i cu zeama de varza!...
Multumesc !

MotanLaOale 1

04.02.2016, 10:36

Apa proaspata de la robinet se pune.
Prima apa se arunca deoarece este "urata" cu spuma , cu sange ...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de afumatura cu zeama de varza