Ciorba de varza dulce

de Panacris in Ciorbe, 16 Mai 2012 | 36249 vizualizari

COMENTARII (22)

diaconta 1

16.05.2012, 20:00

asta-mi place tare mult

Panacris 1

16.05.2012, 20:04

E indicata si in curele de slabire!

angyb 1

16.05.2012, 20:08

Am venit si eu ca nici nu mai tin minte de cand nu am mai mancat ciorba de varza

T I M E A 1

16.05.2012, 20:16

buna tare ciorba de varza!

Alinutza80 1

16.05.2012, 20:19

Bucataras Medi 1

16.05.2012, 20:33

daaaaaaaaaa,foarte buna.

Anamaria Cook 1

16.05.2012, 20:46

nu am mancat niciodata dar am sa incerc si eu..

Rocsi 1

16.05.2012, 20:46

Luscos parca se cheama in ardeal,sau ceva de genul

Panacris 1

16.05.2012, 20:49

Lucsos

Panacris 1

16.05.2012, 20:49

Pardon, Lucskos

Panacris 1

16.05.2012, 20:49

mirela0911 1

16.05.2012, 20:58

imi place lucskos-ul!

MotanLaOale 1

16.05.2012, 21:15

MIUTA 1

16.05.2012, 21:31

Lau 1

16.05.2012, 21:43

placeeeeeeee

iry-gabriela 1

16.05.2012, 21:55

trebuie sa fie buna

alinutzika 1

16.05.2012, 22:45

simpla, dar buna!

mihaelar63 1

17.05.2012, 11:13

Asta urmeaza sa fac pentru sotul meu , cu afumatura si smantana . in Ardeal i se zice luscos

Panacris 1

17.05.2012, 12:46

Cu afumatura si smantana e mult mai deliciosa, Miha!

mamaieelena 1

18.05.2012, 07:58

buna

dinugaber 1

18.05.2012, 18:50

Se poate pune si un "ciot" de ghimbir tocat marunt

Sim0na 1

18.05.2012, 22:46

Am avut o perioada in care am mancat la ciorba de varza... de slabit nu am slabit, dar n-am mai vrut sa vad varza vre-un an!
Tare bine arata ciorbita ta...

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza noua cu spate de curcan