Ciorba radauteana din piept de curcan

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 4 Ian 2015 | 6145 vizualizari

COMENTARII (18)

deyutzky 1

04.01.2015, 14:38

am facut si eu ieri dar cu piept de pui

Corinuta 1

04.01.2015, 14:41

Super ciorbica, vreau si eu o portie!

botcrina 1

04.01.2015, 14:46

MotanLaOale 1

04.01.2015, 14:47

Dya Daniela Andrei 1

04.01.2015, 14:58

simona72 1

04.01.2015, 15:02

Buna rau!!

Ina 1

04.01.2015, 15:29

M-ai strigat? ))

Constelatialeu 1

04.01.2015, 15:37

Krystyan Trendy 1

04.01.2015, 15:42

Ina

reisnaor_2006 1

04.01.2015, 15:47

ce buna este

alilianaa 1

04.01.2015, 16:17

buna, buna

Bya Ralu 1

04.01.2015, 16:39

delicioasa

Krystyan Trendy 1

04.01.2015, 16:41

Va multumesc!

Merisor 1

04.01.2015, 17:23

Buna ciorbita ta!

Rocsi 1

04.01.2015, 21:01

mirela0911 1

08.01.2015, 14:08

mihaelar63 1

02.03.2018, 10:33

Radauteana adevarata !!! Asa se face cu carne de curcan !!!!

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana