Ciulama cu alcachofa

de Lau in Mancaruri de legume, 4 Sep 2018 | 2656 vizualizari

COMENTARII (13)

Mutulica 1

04.09.2018, 19:05

Poza e de milioane!

Constelatialeu 1

04.09.2018, 19:14

sa inteleg ca alcachofa asta e neagra de tot, un fel de patrat negru ?

Lau 1

04.09.2018, 20:46

Da nu știu de ce e neagră,poate din cauza ca e de pe tel

Constelatialeu 1

04.09.2018, 21:22

Nu se vede nici o poza, cel putin eu nu vad, vad doar niste patrate negre...

Lau 1

04.09.2018, 22:15

Am sa repar mâine de pe pc

RODIMUR 1

04.09.2018, 22:31

Chiar mi-ar placea sa gust...!

dantes 1

05.09.2018, 07:34

Buna!

-Licurici- 1

05.09.2018, 08:24

mirela0911 1

05.09.2018, 08:47

Interesanta!

- Andreea - 1

05.09.2018, 10:28

Am mancat si eu o data anghinare...ori nu sunt pe gustul meu ori de la cine am mancat nu le preparase bine...Dar reteta ta pare gustoasa

Rocsi 1

05.09.2018, 18:37

Arata bine ciulamaua ce ne-ai adus-o aici!

nuky 1

08.09.2018, 13:34

Nu inteleg ce este alcachofa.Normal era sa spui ce este in descriere.Nici din poza nu se intelege.Pentru mai multe informatii,iti multumesc.Asa pentru cultura mea.

Satisfyyourcravings 1

08.09.2018, 16:48

Nici mie nu-mi prea plac, dar le-am mancat gatite foarte simplu. Poate asa sunt mai bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu ciuperci si carne de porc