Compot de visine

de Julie in Conserve, 28 Iun 2010 | 8088 vizualizari

COMENTARII (9)

Rocsi 1

28.06.2010, 11:48

foarte bun dar nu e mult 5 linguri de zahar la borcan?eu la cirese am pus 2 linguri de zahar la borcan

ana 1

28.06.2010, 11:57

De visine inca nu am facut ,saptamana aceasta cred ca o sa fac.

Julie 1

28.06.2010, 15:15

Rocsi, nu e mult zahar.Visinele au fost foarte acre... Si daca pui mai putin s-ar putea sa nu tina peste iarna.Totusi poti pune mai putin daca il consumi imediat

Julie 1

28.06.2010, 15:15

Ana, succes! Pana atunci te servesc eu cu o portie!

Rocsi 1

28.06.2010, 17:03

eu de obicei nu pun mai mult de 3 linguri la borcan de 800...si a tinut foarte bine pe iarna...poate k iit place mai dulce...noi nu papam foarte dulce..da e bun oricum

Julie 1

28.06.2010, 19:46

Rocsi, te cred! Si da....ne place si noua mai dulce Dar le pun asa si pentru ca eu stau la bloc si depozitez conservele in debara...unde e mai cald ...

Rocsi 1

28.06.2010, 20:07

da te cred julie

nadina73 1

29.06.2010, 01:34

pot sa fur unu de la tine,ca eu aici nu am visinesi las furcile la schimb e bine?

Julie 1

29.06.2010, 09:44

Poti fura si doua, Nadina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de mure