Conopida impanata cu cascaval, la cuptor

de RODIMUR in Mancaruri de legume, 23 Ian 2019 | 4173 vizualizari

COMENTARII (22)

Merisor 1

23.01.2019, 21:10

Ce frumos s-a gratinat!

Rahela Velicu 1

23.01.2019, 21:27

vasimur 1

23.01.2019, 22:16

RODIMUR 1

23.01.2019, 22:22

Da, e tare frumoasă, Merișor, conopida asta împănată... Mulțumesc frumos!

RODIMUR 1

23.01.2019, 22:22

Mimi,

-Licurici- 1

24.01.2019, 07:40

Ce bine sună!

PopaAngela 1

24.01.2019, 08:09

Adauga comentariu...

-Marius- 1

24.01.2019, 09:25

RODIMUR 1

24.01.2019, 09:41

Mulțumesc frumos, Laura! Mă bucur mult că-ți place...

RODIMUR 1

24.01.2019, 09:41

Angela,

RODIMUR 1

24.01.2019, 09:42

Mulțumesc mult, Marius!

kytz 1

24.01.2019, 13:43

Ce culoare frumoasă are! Și sigur e grozavă la gust!

RODIMUR 1

24.01.2019, 14:13

Da, Kytz, e grozavă...! Atât doar că este delicat de lucrat cu ea, ca să nu-i distrugi inflorescența, în timpul fierberii și a împănării... Îți mulțumesc frumos pentru apreciere!

Panacris 1

24.01.2019, 19:30

RODIMUR 1

24.01.2019, 19:39

Cristina, mulțumesc!

Rocsi 1

24.01.2019, 20:37

RODIMUR 1

24.01.2019, 21:06

Rocsi, mulțumesc!

mihaelar63 1

25.01.2019, 17:07

Ce frumos este gratinata

mihaelar63 1

25.01.2019, 17:09

Rodica incearca sa pui la fiert 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu . Am invatat trucul de la o unguroaica batrana .

RODIMUR 1

25.01.2019, 18:46

Bine, Mihaela, mulțumesc pentru sfat! Așa voi face data viitoare, pentru că eu am încredere în beneficiile bicarbonatului. Cred că bicarbonatul va face conopida mai puțin fragilă, așa cum se întâmplă când țin fructele (căpșunile, în mod special) în apă cu bicarbonat, atunci când fac dulceață și ele devin mai ferme și rămân întregi.

dantes 1

28.01.2019, 09:45

Buna!

RODIMUR 1

28.01.2019, 10:53

Așa este, Dantes... Mulțumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu ardei si cascaval