Conserva de peste in ulei

de MIUTA in Conserve, 6 Aug 2011 | 114677 vizualizari

COMENTARII (16)

deyutzky 1

06.08.2011, 23:00

un borcanel vreau si eu

alinutzika 1

06.08.2011, 23:19

tare buna

adry88 1

07.08.2011, 10:05

Rocsi 1

07.08.2011, 11:14

facea si mama cu ceva ani in urma..acum nu se mai mananca

Cris2711 1

07.08.2011, 13:53

Wow Miuta m-ai cucerit

Lau 1

07.08.2011, 14:32

vreau si eu un borcanel

MotanLaOale 1

08.08.2011, 09:00

bun bun

DIANA B 1

08.08.2011, 10:08

Miuta , te-ai intrecut pe tine ... sa faci si conserva de pesteee ... la asa ceva nu m-as fi gandit

divainbucatarie 1

08.08.2011, 10:16

Super idee! Felicitari!

mena29 1

08.08.2011, 12:57

Harnicuto!

ionela2682 1

08.08.2011, 14:51

Bunica 1

09.08.2011, 14:20

Furnicuto !

aciba25 1

12.08.2011, 20:21

Imi place pestele si aceasta retete este interesanta....si banuiesc delicioasa.O voi pregati

Bucataras Medi 1

13.08.2011, 07:16

dau o fuga pana la tine sa-mi dai si mie un borcanel...................

gaby_duceag 1

26.07.2014, 11:37

se macereaza oasele?

MIUTA 1

26.07.2014, 22:10

Da Gaby!E foarte gustoasa!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti la otet