Cornuri a la Luca

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2020 | 2912 vizualizari

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

07.04.2020, 21:56

Ce bune , si consistente !!!

cristinutanicolita 1

07.04.2020, 22:04

Foarte bune!

Lau 1

07.04.2020, 22:13

Cei mai buni covrigi i-am mancat la Luca si sa nu mai zic de pizzafoarte bune cornurile

MotanLaOale 1

07.04.2020, 22:32

vasimur 1

07.04.2020, 22:38

Panacris 1

07.04.2020, 22:46

Da chiar, Laurentia, și toate pizze-le sunt tare bune, blat subțire. Hmmm mi-a dat idee! )

Constelatialeu 1

07.04.2020, 22:51

deyutzky 1

08.04.2020, 02:20

foarte faine cornurile

RODIMUR 1

08.04.2020, 08:31

Nici nu mai știu dacă că am gustat produse Luca (în Piatra Neamț nu există decât patiserii Petru), dar cornurile acestea aperitiv îmi par foarte gustoase...!

Panacris 1

08.04.2020, 09:03

Rodica, Petru, Matei sau Luca sunt cam aceeași!

RODIMUR 1

08.04.2020, 09:33

Aha...! Nu știam, pentru că doar le observ, de la distanță...Am cumpărat de foarte puține ori produsele lor

Ancutsa 1

08.04.2020, 18:43

Yammi!

Adi 1

08.04.2020, 19:13

Bune!

madi_marin 1

08.04.2020, 20:28

Tabita _ 1

10.04.2020, 03:18

Rocsi 1

11.04.2020, 20:42

Cu siguranta sunt mult mai bune pregatite in casa!

dantes 1

14.04.2020, 11:37

Bune!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cornuri din aluat cu iaurt, dospit la rece