Cotlet de berbecut cu rozmarin

de mihaelar63 in Oaie, 4 Mar 2017 | 3672 vizualizari

COMENTARII (24)

RuxyRux 1

04.03.2017, 00:38

Cat de bine arata!

mihaelar63 1

04.03.2017, 01:01

Multumesc Rux Si eu ma mir ce fain a iesit

Bucataras Diana 1

04.03.2017, 07:51

yammy

MotanLaOale 1

04.03.2017, 09:27

bun bun

mena29 1

04.03.2017, 09:41

Arata foarte bine!!!!!

dantes 1

04.03.2017, 09:50

Super!

Rahela Velicu 1

04.03.2017, 10:00

kytz 1

04.03.2017, 10:55

Waw! Ce bunătate.... !

simona72 1

04.03.2017, 12:06

Imi place tare mult atat carnea cat si preparatul tau!

Ksenya 1

04.03.2017, 16:57

arata tare bine cotletul tau de berbecut,interesant si ca ai folosit valeriana.

loredanaaa 1

04.03.2017, 18:06

Rocsi 1

04.03.2017, 19:59

Constelatialeu 1

04.03.2017, 21:11

Lsa ca mananac berbecul si las rozmarinul....

mihaelar63 1

06.03.2017, 22:57

Cleme nu-i bai ca il scoatem

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:48

Rocsi

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:49

Diana

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:49

Motan are priorita , stiu ca-i place

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:50

Mena , ma pun bine cu sefu')

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:51

Kytz , nu are branza si-ti place ?

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:52

Ksenya folosesc valeriana pe post de frunze verzi in salata . Am citit ca scade pofta de tigara . Eu tot sper ca sotul se lasa de ele )

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:53

Simo , cred ca ar fi aratat si mai bine daca-l tineam mai putin la copt . Mai roze era si mai aspectuos

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:54

Dantes stiu deja ca iti este pe plac

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:54

Mimi

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:54

Multumesc ,Loredana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cotlete de berbecut