Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie

de AlexTeacher in Reteta de vedeta, 8 Ian 2016 | 5472 vizualizari

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

08.01.2016, 18:57

bun bun

mirela0911 1

08.01.2016, 19:15

Cam bun!

Bya Ralu 1

08.01.2016, 19:19

super

Bunica 1

08.01.2016, 19:43

Bună este carnea de iepure!

simona72 1

08.01.2016, 19:45

Azi te-am pomenit/cautat cu o reteta de iepure Uite ca m-ai auzit! Mai ai si altele??

CameliaR 1

08.01.2016, 20:20

diaconta 1

08.01.2016, 20:56

Ui ha,buna mancare ai facut

mihaelar63 1

08.01.2016, 21:39

Trebuie testat

Xandrinne 1

09.01.2016, 07:49

Un deliciu!!

Panacris 1

09.01.2016, 11:29

dantes 1

09.01.2016, 13:59

Super!

-Licurici- 1

10.01.2016, 12:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu telemea Delaco ,kaizer si oua la cuptor