Cotlet de somon marinat la cuptor

de RuxyRux in Somon, 11 Ian 2011 | 7918 vizualizari

COMENTARII (27)

mena29 1

11.01.2011, 21:38

Ce-mi mai place si mai sunt si prima

Ina 1

11.01.2011, 21:43

RuxyRux 1

11.01.2011, 21:43

Mena...si Ina...haideti la masa invitatele mele de onoare

ela 1

11.01.2011, 21:47

si eu?????

Bucataras Medi 1

11.01.2011, 21:52

ador pestele..............

RuxyRux 1

11.01.2011, 21:59

Si tu Ela draga mea...si Mediiii...si toate fetele

Dana_Retetegg 1

11.01.2011, 22:00

delicios

Teo 1

11.01.2011, 22:02

pentru ca sunt ''peste'' dupa zodie, pt; ca niciodata nu as refuza o portioara, pt ca mereu ma ''scoala'' dupa boala pot spune ca imi place !

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:05

Retetegg ma bucur ca iti place

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:06

Teo...pentru ca esti un pestic scump...ai o portie dedicata cu mult sos si mie imi place mult

kamy 1

11.01.2011, 22:08

in afara de pangasius si cod mai rar si bineanteles ,file ,nu prea mananc peste iar cu somonul am avut o data o experienta nasoala....toata lumea zicea ca-i super bun,ca omega3 etc....ma duc la kaufland si cumpar 4"potcoave"de somon...am zis ca-l fac gratar...erau uc maaari si si f scump..il pun pe gratarul de aragaz si incepe sa-mi puta a peste ff tare-n casa si sa curga grasime din el de nu se mai oprea....vreau sa spun ca deabea l-am intors. ..s-a adunat in tava de 2 degete grasime ,mai sa dea pe afara si tot era f gras...noi nu am mancat da nici pisica...de atunci nu am mai cumparat

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:12

kamy...imi pare rau ca ai trecut prin experiente neplacute...eu il fac ori afara pe gratarul din gradina si am una bucata sot specialist in gratar delicios de peste...ori asa cum e in reteta la cuptor in tava , ori pe pat de sare( intra la tava de cuptor 1 kg sare)...si in acest fel tot ce se scurge ramane pe sare...si crede-ma e fantastik de bun( chiar daca miroase putin in casa( imagineaza-ti ca nu am usa la bucatarie si totusi nu se simte asa tare...poti sa probezi asa cum ti-am sugerat...pupicei

La Ancuta 1

11.01.2011, 22:13

ce bunatate ai facut. Nu refuz pestele niciodata

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:17

Ma bucur Ancuta ca iti place

kamy 1

11.01.2011, 22:26

ruxy...cred ca era de ala de crescatorie....ingrasat cu forta...ceva a fost..poate mai incerc

LUK 1

11.01.2011, 22:43

super reteta

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:46

Da Kamy se poate ...nu stiu ce sa zic...dar mai probeaza...e un peste deosebit
Luk...e chiar grozav

Ligia Bxl 1

12.01.2011, 00:55

ohhh doamne cad pe jos cat de bine arata frumoaso

MotanLaOale 1

12.01.2011, 09:42

pesteeeee bun bun

RuxyRux 1

12.01.2011, 09:47

Ligiuta sa nu cazi...te rog

divainbucatarie 1

12.01.2011, 09:47

RuxyRux 1

12.01.2011, 09:48

Motan...multam fain

luminita20_2006 1

12.01.2011, 14:45

mmm daca e peste atunci deja e bun...imi place reteta o sa o incerc si eu

RuxyRux 1

12.01.2011, 14:48

Ma bucur Luminita...este extraordinar de bun

Cris2711 1

12.01.2011, 18:04

arata grozav de gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de capere