Cozonac

de Gusti in Dulciuri, 1 Mai 2009 | 41215 vizualizari

COMENTARII (14)

Sabina 1

25.11.2009, 14:56

He, he, nu credeam ca mai e reteta asta pe aici

Sabina 1

25.11.2009, 14:57

Tare fain template-ul acesta de Craciun (sau cum s-o numi el)

Oana 1

28.11.2009, 17:04

Cum sa nu fie, arata suuper cozonacii

Ligia Bxl 1

27.01.2011, 09:46

ce bine crescuti ,foarte frumosi

elena1988 1

08.02.2011, 14:30

Bunica 1

18.04.2011, 23:58

Zambareata 1

23.12.2011, 14:15

ce coincidentaaaaaa boss....chiar reteta asta o fac si eu astazi..daca spui ca a iesit o mkinunatie atunci o sa imi iasa si mie...gata ma pun pe treaba

Zambareata 1

23.12.2011, 20:00

e prima oara in viata mea cand fac cozonac....a iesit o minunatie,ma iau si eu dupa bossdar alte cuvinte nu gasesc....abia astept sa ii mananc...recomand reteta cu incredere

Msclaudish 1

13.04.2012, 12:20

Buna! La fel si eu am facut pentru prima data reteta asta de cozonac si a iesit nemaipomenit. Felicitarii pentru reteta si multumesc ai un vot din partea mea.

Bucataras 1

13.04.2012, 21:56

multumesc, multumesc, multumesc!

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:18

naomy 1

19.04.2014, 01:07

Minunat! si delicios ,nu pot sa nu-l incerc

vivi83 1

19.04.2014, 01:18

am incercat reteta, este un cozonac extraordinar, foarte bun. si nu am framantat 30 de minute si a crescut mai repede de o ora. multumesc

Panacris 1

20.12.2015, 10:18

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Treccia Russa sau cel mai pufos cozonac!