Crema de zahar ars

de Corinuta in Dulciuri, 28 Ian 2015 | 6550 vizualizari

COMENTARII (22)

roxana_simona 1

28.01.2015, 15:56

Bya Ralu 1

28.01.2015, 15:58

vreau si eu (

reisnaor_2006 1

28.01.2015, 16:00

un deliciu

anca_rm 1

28.01.2015, 16:04

foarte buna , nu am facut de ceva vreme , vin la tine

diaconta 1

28.01.2015, 16:08

ce frumoasa ti-a iesit

simona72 1

28.01.2015, 16:26

ianculubita 1

28.01.2015, 16:28

ce-mi place!!!!

Angelina_Elena 1

28.01.2015, 16:39

Valclaudia 1

28.01.2015, 17:31

ce bunatate!

Corinuta 1

28.01.2015, 18:25

Si mie imi place, dar nu fac foarte des, ca numai eu mananc. Cristi a zis ca el mananca de musai, iar Eliza a zis ca nu e buna ca e cu "cafea" Multumesc de aprecieri!

Rocsi 1

28.01.2015, 20:02

Am venit la o bucatica!

Merisor 1

28.01.2015, 21:31

Cat de faina ti-a iesit! Ce frumos s-a sectionat!

Cris2711 1

28.01.2015, 23:42

)Trimite-mi mie,ca io vreau

MotanLaOale 1

29.01.2015, 08:41

Lau 1

29.01.2015, 10:46

Sylvia 1

29.01.2015, 12:45

arata f bine !

elucubratiiculinare 1

29.01.2015, 15:12

nu refuz o feliuta

mirela0911 1

29.01.2015, 21:02

Ce mult imi place!

Dana Cristea - pusikmea 1

30.01.2015, 09:51

Arata are bine, trebuie sa fac si eu cat de curand

dantes 1

03.02.2015, 11:40

Buna!

mihaelar63 1

03.02.2015, 12:15

Preferata mea

-Licurici- 1

23.06.2015, 08:00

mmmm... bun bun bun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort de mere cu cremă de zahăr ars- pentru cel mai bun soţ din lume