Creveti cu risotto tricolor si sos de mazare

de nico15 in Fructe de mare, 2 Iul 2012 | 4800 vizualizari

COMENTARII (8)

laura_n 1

02.07.2012, 22:21

ce pofta mi-ai facut

simo_brkic 1

02.07.2012, 23:18

esti italianca?

Bya Ralu 1

02.07.2012, 23:25

imi place

MotanLaOale 1

03.07.2012, 08:32

Lau 1

03.07.2012, 09:52

ce bine arata

Mihaela11_jo 1

03.07.2012, 23:19

Ce harnicutza ai fost zilele astea

Sim0na 1

03.07.2012, 23:36

Foarte fain arata

nico15 1

06.07.2012, 18:04

Mai Simo, italianca inca nu sunt, hahaha, am incercat ceva mai usor si cum am vazut ca este "fitza: si :trendul" spre creveti am zis de ce nu, ca doar la Masterchef numai de asta am auzit asa ca am facut aceasta reteta. Miha asa este nu prea am avut timp si acum am intrat si am atasat mai multe dar si asa tot mai am sper in week-end sa rezolv atasarea retetelor atat pe bucataras cat si pe www.reteteleluisupernico.blogspot.com, necesita cam mult timp si aici sunt cam deficitara.
Pupicei dragelor.
Nico

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu creveti si midii