Cum pastram tartufo?

de Bya Ralu in Conserve, 16 Aug 2015 | 4414 vizualizari

COMENTARII (26)

Bunica 1

16.08.2015, 17:06

E bine de știut! La cît este de scump nu mai ajungem să-l păstrăm

MotanLaOale 1

16.08.2015, 17:09

Bya Ralu 1

16.08.2015, 17:09

asta negru nu siu cat costa,eu l-am primit oricum cred ca e mai ieftin decat cel alb

Mutulica 1

16.08.2015, 18:03

Ooo, am avut eu o banuiala din poza.Nu stiam ca chestiile astea se pot conserva si nici nu am mancat.

Mutulica 1

16.08.2015, 18:05

Cred ca daca am avaea , ar face Ina poze dupa fiecare imbucatura.

Mutulica 1

16.08.2015, 18:05

grea e domne gramatica de la o anumita varsta.

Constelatialeu 1

16.08.2015, 18:13

Iote la ea,se da la delicatese........ma abtin sa zic cu ce seamana...

Ina 1

16.08.2015, 18:28

Eu l-as vinde, Costele! Am sta o saptamana la Sighisoara )))))))))

- Andreea - 1

16.08.2015, 18:29

Mie personal nu imi place...are o aroma mult prea puternica ... Noi l-am folosit la paste,orez si oua prajite .

Panacris 1

16.08.2015, 18:35

Gicuta 1

16.08.2015, 18:49

laura_n 1

16.08.2015, 18:58

cu ce se mananca "berculul" asta? )))

laura_n 1

16.08.2015, 18:59

Costel ))))) muaaah, ca simpatic ai mai fost! ))

Catalina L 1

16.08.2015, 19:56

mama mia ce retete ne vei face.....

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:49

costele ))

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:49

ina probabil si mai mult )

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:49

andreea mie imi place

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:49

cristina

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:50

gicuta

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:50

laura cu oua,cu risotto,carne,paste cu de toate )

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:50

fac fac catalina,deja am 2 dar mi-e lene sa le pun )

mihaelar63 1

17.08.2015, 22:49

Deci urmeaza retete cu trufe

Bya Ralu 1

19.08.2015, 00:38

Pai da )

roxana_simona 1

20.08.2015, 21:04

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ardei copt pentru iarna