Cum se face aluatul de foietaj

de AlexTeacher in Scoala de gatit Bucataras, 3 Apr 2017 | 25617 vizualizari

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

03.04.2017, 17:04

Bun trebuie sa fie preparat acasa Ma duce cu gandul la un beef wellington Pe deasupra trebuie sa fii si rece in palma cand il prepari nu ca acele doamne care topesc totul cand se vad cu ceva in mana )

dantes 1

03.04.2017, 17:08

Interesant!

Constelatialeu 1

03.04.2017, 17:08

E cam munca de Sisif dar merita.....

Valclaudia 1

03.04.2017, 17:19

MotanLaOale 1

03.04.2017, 17:55

CameliaR 1

03.04.2017, 18:52

Rocsi 1

03.04.2017, 20:08

Tare imi doresc sa fac foietaj in casa, dar niciodata nu ma incumet!

Gherca Daniela 1

03.04.2017, 23:14

-Licurici- 1

04.04.2017, 06:19

kytz 1

04.04.2017, 10:36

Aluatul de foietaj facut in casa este extraordinar de bun dar trebuie mult timp, rabdare, indemanare....bunica facea, imi aduc aminte cum il framanta iarna, cu geamul deschis...deci foarte bun pontul cu tava rece!

simona72 1

04.04.2017, 12:56

Perfect! Chiar am să încerc...

Spiridus 1

21.02.2018, 19:20

Preferatul meu aluat! Rusinica sa imi fie ca nu am stiut sa il fac desi e preferatul meu!😂😍😍😍

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aluat foietaj de casa