Cum se face coliva

de Denissa in Dulciuri, 5 Oct 2011 | 26883 vizualizari

COMENTARII (18)

jolygina 1

05.10.2011, 23:00

imi place coliva ,dar imi da un sentiment neplacut atunci cand o faci ,ma gandesc la cei dragi care nu mai sunt printre noi

Cris2711 1

05.10.2011, 23:33

Denissa 1

06.10.2011, 06:44

eu de cand tatal meu nu mai este, adica de acum 7 ani jumatate nu mai pot manca coliva.

MotanLaOale 1

06.10.2011, 08:47

Eu am 14 ani de cand fac fiind obligat de necazuri. Ca sa nu amesteci pana se raceste cand se ia de pe foc se niveleaza cu lingura si se presara nuca pisata pe toata suprafata si se acopera cu un prosop ud si stors.

kamy 1

06.10.2011, 09:07

vladimir si mai multa nuca

mamaieelena 1

06.10.2011, 09:13

asa este vin si aceste momente si e bine de stiut

MotanLaOale 1

06.10.2011, 09:18

@kamy si mai putin zahar

LUK 1

06.10.2011, 09:22

mie imi place sa mananc coliva ca desert ..

DIANA B 1

06.10.2011, 09:42

Dichisita coliva mamei mele ii place dichiseala la asa ceva ...

Rocsi 1

06.10.2011, 10:43

las ca e multa lume care nu stie sa faca si e binevenita reteta

mihaelar63 1

06.10.2011, 15:41

Prin zona noastra nu se prea prepara decat in putine locuri .
Utila reteta si reusit prezentata
In manastiri se face coliva de anumite sarbatori .

Denissa 1

06.10.2011, 19:17

Multumesc pentru aprecieri. Sa speram la cat mai putine evenimente nefericite.
Ca si LUK ....... doar la desert.

gaby_duceag 1

06.10.2011, 19:25


faina!
n-am facut niciodata

alinutzika 1

06.10.2011, 21:53

MIUTA 1

06.10.2011, 23:21

Foarte faina am mancat dar nu am facut coliva niciodata,la noi nu se face asa ceva.
Imi place

Bya Ralu 1

06.01.2013, 21:14

ce frumos arataimi place coliva

Denissa 1

10.01.2013, 09:38

Multumesc fete dragi pentru comentarii!

coliva 1

17.05.2013, 22:36

Felicitari pentru munca depusa si tot respectul cuvenit , dar acelor gospodine carora nu le reuseste coliva le recomand www.colivele.ro pentru Bucuresti si Ilfov.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortuletul meu