Cum se face piure de cartofi

de AlexTeacher in Scoala de gatit Bucataras, 20 Apr 2017 | 15054 vizualizari

COMENTARII (10)

Lau 1

20.04.2017, 18:13

bunnn

Merisor 1

20.04.2017, 18:44

Bune sfaturi, multumim!

MotanLaOale 1

20.04.2017, 18:45

Gherca Daniela 1

20.04.2017, 18:50

Rocsi 1

20.04.2017, 21:43

Eu sunt fana piure de cartofi. Il prefer pe cel facut cu zdrobitorul!

dantes 1

22.04.2017, 06:30

MarcelaBratila 1

23.04.2017, 11:21

reteta piure : cartofi albi taiati felii de un centimetru grosime (daca ii tai cubulete mici absorb mai mult din apa si la pasat devin cleiosi ),pune apa clocotita peste cartofi si ii fierbi 10- 15 min (daca ii fierbi 30 min distrugi toate componentele nutritive ) si ii scurgi imediatca altfel se imbiba cu apa si...cleiosi, da ? 50 de grame de unt ajung daca nu vrei sa te hranesti cu bombe calorice , iar lapte pune cate putin, cat iti place . si da, foloseste pasatorul !

tina58 1

25.04.2017, 19:47

Marcela Bratila, cartofii se pun intotdeauna la fiert in apa rece cu sare, nu se pune apa clocotita peste cartofi - intreaba orice bucatar- si nu conteaza daca sunt felii sau cuburi pentru ca, daca nu sunt taiati prea mari, ei fierb in 20 min, conteaza faptul ca trebuie scursa apa imediat iar untul si laptele se pun dupa gustul fiecaruia chit ca bucatarii recomanda o anumita cantitate. SI ceea ce este cel mai important si ai spus-o si tu, este ca piureul se face cu zdrobitorul de cartofi si apoi cu o lingura de lemn in niciun caz cu mixerul sau blenderul pentru ca devine cleios.

Xandrinne 1

26.04.2017, 12:41

Gheorghita_T 1

06.05.2018, 15:14

Foarte utile sfaturile, multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla de piure de cartofi cu parmezan la cuptor