Curcan picant cu miere si mustar

de mihaelar63 in Curcan, 24 Feb 2016 | 5364 vizualizari

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

24.02.2016, 06:52

Bun

mirela0911 1

24.02.2016, 07:51

Așa ceva mi-ar place!

MOKUSKA 1

24.02.2016, 08:14

Cum arată...

Tabita _ 1

24.02.2016, 08:20

Aromat curcanul tau

Gicuta 1

24.02.2016, 08:29

Apetisant!

MotanLaOale 1

24.02.2016, 08:32

bun bun

anca_rm 1

24.02.2016, 08:35

ooooo ce bine arata si ce bun e . Ce mult imi place cum gatesti

Adrian2016 1

24.02.2016, 08:39

delia64 1

24.02.2016, 09:22

ma inscriu la o portie !!!

Panacris 1

24.02.2016, 09:23

diaconta 1

24.02.2016, 09:35

Hiiiiii ce bun

simona72 1

24.02.2016, 09:41

Gherca Daniela 1

24.02.2016, 09:42

ce bine arata, rumen si tare bun!

Mutulica 1

24.02.2016, 10:26

Mancare boiereasca!Bravo!

Catalina L 1

24.02.2016, 10:37

f bun

mena29 1

24.02.2016, 11:30

CameliaR 1

24.02.2016, 13:52

Yamii, ce bun!

Rocsi 1

24.02.2016, 19:41

Ce bun o mai fi!

Rahela Velicu 1

24.02.2016, 19:45

RuxyRux 1

26.02.2016, 20:16

Arata grozav preparatul tau...la tine la masa as manca cu o deosebita placere scumpa mea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan Katsu si orez cu anason