Desert cornulete fragede

de izulika in Dulciuri, 30 Apr 2010 | 82890 vizualizari

COMENTARII (8)

Bucataras Medi 1

01.05.2010, 07:51

madi_marin 1

01.05.2010, 08:06

chiar ma gandeam zilele astea ca nu am mai mancat de un car de ani cornulete....mama mama ce bune sunt, cred ca fac si eu curand..... interesanta ideea cu vinul din compozitie...nu stiam...

Ina 1

01.05.2010, 08:45

bune rau! Stiu si eu faza cu vinul, chiar le face fragede

Rocsi 1

01.05.2010, 11:07

nu am mancat de mult timp ...arata minunat ale tale

izulika 1

01.05.2010, 11:55

madi merita sa le incerci ..rocsi multumesc va invit la cate un cornulet

Laly 1

02.05.2010, 17:56

Vreau si eu unul

ionela2682 1

08.05.2010, 13:00

vin sau bors dar si untura sau ulei ! si eu fac si sunt super bune!

ganeaveronica 1

20.12.2014, 11:36

zahr nu se pune deloc in aluat?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede cu gem