Desert gogosi (reteta 2)

de Ancutsa in Dulciuri, 20 Mar 2021 | 3323 vizualizari

COMENTARII (34)

MotanLaOale 1

20.03.2021, 17:30

madi_marin 1

20.03.2021, 18:20

Foarte bune!

laura_n 1

20.03.2021, 18:39

Doar 9 gogosi ai făcut?

RODIMUR 1

20.03.2021, 19:18

Foarte tentante!

Constelatialeu 1

20.03.2021, 19:25

Vin la tine sa-mi dai, nu-mi place sa fac nici gogosi si nici clatite...dar fac...

katty 1

20.03.2021, 19:36

Arunca-mi si mie vreo 2, te rog!

Adi 1

20.03.2021, 20:39

Bune!

abstract01 1

20.03.2021, 20:46

oanapl 1

20.03.2021, 21:27

Delicioase!

Dulciuri cu Georgiana 1

20.03.2021, 22:01

Nu refuz niciodata gogosi !

Gherca Daniela 1

20.03.2021, 23:20

bunee!

vasimur 1

20.03.2021, 23:31

Ancutsa 1

21.03.2021, 14:59

Laura, era nr retetei de pe blog

Ancutsa 1

21.03.2021, 14:59

Multumesc frumos, Rodica!

Ancutsa 1

21.03.2021, 15:00

Cleme, cu drag!

Ancutsa 1

21.03.2021, 15:00

Katty, cu mare placere!

Ancutsa 1

21.03.2021, 15:00

Multumesc, Adi!

Ancutsa 1

21.03.2021, 15:01

Claudia

Ancutsa 1

21.03.2021, 15:01

Multumesc frumos, Oana!

Ancutsa 1

21.03.2021, 15:01

Georgiana

Ancutsa 1

21.03.2021, 15:01

Multumesc frumos, Daniela

Ancutsa 1

21.03.2021, 15:02

Domnule Vasile

mirela0911 1

21.03.2021, 19:51

Am venit la gogosi bune!

Rocsi 1

21.03.2021, 19:59

Ahhh, sunt minunate!

Ancutsa 1

22.03.2021, 09:47

Multumesc mult, Mirela!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca