Desert rulada cu ciocolata de casa

de Miha in Dulciuri, 28 Apr 2009 | 75176 vizualizari

COMENTARII (51)

Bucataras 1

28.04.2009, 00:23

Imi aduc aminte ca era una dintre prajiturile mele preferate in scoala generala. Ma duceam in pauza la chiosc si-mi luam rulada cu marmelada sau pandispan. ce vremuri ...

Bucataras 1

28.04.2009, 00:44

5 furculition premiu de la mine

Miha 1

28.04.2009, 00:45

Multumesc de furculite!

Oana 1

25.11.2009, 20:42

Miha, foaia o rulezi in prosop, cu tot cu prosop, cand o lasi la "aburit"???

Miha 1

25.11.2009, 23:16

Da, cu tot cu prosop. Am mai pus si pe hartie de copt, presarata cu zahar si a mers foarte bine.

Oana 1

26.11.2009, 17:40

Mersi! Abia astept s-o incerc!

Teo 1

26.11.2009, 18:38

Foarte bine arata si cred ca este si foarte buna!

Michelle 1

29.11.2009, 22:29

madi_marin 1

06.02.2010, 13:53

ce bine arata si cat de buna trebuie sa fie....o trec la favorite.....

Miha 1

06.02.2010, 17:44

Buna, buna...

madi_marin 1

12.02.2010, 18:05

spune-mi ,te rog, Miha, ce dimensiune avea tava in care ai copt blatul? cea de aragaz e prea mare pentru toata compozitia?

Miha 1

12.02.2010, 18:18

Eu n-am tava de aia de aragaz. E mai mica, de 25/35 cm. Aia de aragaz nu stiu exact ce dimensiuni are.

madi_marin 1

12.02.2010, 18:41

aia e mai mare, nu stiu exact dimensiunile....multumesc frumos...

madi_marin 1

17.02.2010, 09:51

am facut si eu rulada asta, dar nu s-a intarit crema cum trebuie, desi am pus mai mult lapte praf decat in reteta pentru ca am observat ca era moale. . de vina sa fie calitatea laptelui...? nu era Dr. Oetker.....m-am cam intristat ca ma asteptam sa iasa....

Miha 1

17.02.2010, 10:42

Ufff...numa' vesti rele pe ziua de azi. Nu stiu ce sa zic Madi, posibil sa fie laptele praf. Mai ales ca spui ca ai pus mai mult. Crema iese molicica, se vede si in poza, dar apoi la rece, datorita siropului de zahar, untului si faptul ca blatul absoarbe din umezeala, se intareste considerabil. La tine, daca ai pus mai mult, la frigider ar fi trebuit sa se faca beton.

ionix 1

17.02.2010, 10:50

mai, eu am facut rulada asta si mi-a iesit super super... si asa-i Miha, la frigider s-a intarit... poate fetele n-au echilibrat cantitatile de apa cu cele de lapte praf si zahar... nu stiu eu am folosit lapte tot de la doctor bla bla...
am vrut s-o postez dar am pierdut pozele data viitoare

madi_marin 1

17.02.2010, 13:54

Miha...nu stiu ce sa spun...o sa incerc sa fac si cu alt tip de lapte praf si o sa micsorez cantitatea de lichid, poate asa o iesi cum trebuie..... moaammaaa si mi-era o pofta....am macat crema cu lingurita...

Miha 1

17.02.2010, 14:16

Era lichida de n-ai putut s-o pui pe blat? Daca mai faci, sa nu faci cu lapte praf instant, de ala de bebe sau Darling/Malita. Astea in contact cu apa se dizolva ( normal, ca doar is instant ce explicatie mai dau si eu ) nu se leaga.

leoflori 1

27.04.2010, 08:04

ciucalata? hop si eu

Miha 1

27.04.2010, 10:23

Cu drag te astept.

Sylvia 1

27.04.2010, 11:13

Nu stiu cum de am ratat-o o si pun la favorite sa o fac si eu

silvi0ara 1

27.04.2010, 11:14

O bunatate.

dicarmencitta1957 1

27.04.2010, 18:23

Frumoasa prezentarea,5 furculite si felicitari.

Julie 1

12.08.2010, 09:46

Foarte buna! Foarte bine arata! 5Furcu si la favo cu ea!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti