Dovlecei la borcan pentru iarna

de Merisor in Conserve, 24 Iun 2017 | 20486 vizualizari

COMENTARII (21)

CameliaR 1

24.06.2017, 10:47

Nu am pus niciodata dovlecei la borcan. Este o idee tare buna!

Merisor 1

24.06.2017, 11:17

Camelia, se păstrează foarte bine și se pot folosi fie la ciorbe, tocănițe, sau chiar la salata de vinete, scurși bine.

dantes 1

24.06.2017, 11:17

Interesant! trebuie sa incerc si eu

mena29 1

24.06.2017, 11:50

Foarte harnicuta, mama Meri!

RODIMUR 1

24.06.2017, 11:50

Eu am pus la congelator, anii trecuți...

Cris2711 1

24.06.2017, 11:53

Si mie imi plac dovleceii

miki_a 1

24.06.2017, 13:04

Ce idee bună!

Adi 1

24.06.2017, 13:27

Foarte buni!

Merisor 1

24.06.2017, 13:31

Mulțumesc, dragilor!

MotanLaOale 1

24.06.2017, 15:31

Bunica 1

24.06.2017, 17:03

O idee bună!

Rocsi 1

24.06.2017, 21:43

O idee foarte buna daca ai prea multi dovlecei si iti si plac!

Lau 1

25.06.2017, 08:24

merita incercata,anul acesta sau facut destui de multi in gradina

mirela0911 1

25.06.2017, 12:32

Buna idee!

Panacris 1

25.06.2017, 17:01

Super idee! Bravo Merișor!

oanapl 1

26.06.2017, 12:19

Ce idee buna!

Rahela Velicu 1

26.06.2017, 13:11

Oare se tin ? Merci pentru pont!

RuxyRux 1

29.06.2017, 21:02

Nu m-am gandit niciodata la varianta asta...cred ca sunt grozavi iarna!

nuky 1

24.09.2017, 13:09

Spune-mi,te rog,ce inseamna ca le pui la cuptor?pe cate grade,gratarul jos,sus ,trebuie sa fiarba in cuptor?Cu stima,Violeta

nuky 1

24.09.2017, 18:07

Vad ca nu ai raspuns.I-am executat si i-am bagat la cuptor.Sper sa fie OK.

Merisor 1

24.09.2017, 21:03

Bună, Nuky! Nu am mai intrat și abia acum am văzut notificarea de la tine.
Deci, la cuptor pun borcanele în tavă, pe sertarul de jos, dacă sunt borcanele mai mari, sau la jumătate și la 180 de grade, pentru 5-6 minute.
Apoi îi las până a doua zi în cuptor.
Este de fapt echivalentul cu a înfășura borcanele în pături și a le lăsa acolo până se răcesc.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Murătură cu ardei semi-iuţi,conopidă şi gogonele