Drob de miel ( reteta mamei mele)

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2010 | 24782 vizualizari

COMENTARII (17)

Rocsi 1

31.03.2010, 16:17

e bine ca asa termini mai repede treaba daca deja ai inceput

nadina73 1

31.03.2010, 16:40

felicitari sylvia

madi_marin 1

31.03.2010, 17:25

arata minunat si daca e de la mama cu siguranta este special.....

ionix 1

31.03.2010, 17:27

si mie-mi place "imbracat" in prapure... super super

Sylvia 1

31.03.2010, 17:55

Ma bucur ca va place. Ca sa fie mai artistic se poate pune cand se face in tava de chec si cate un ou fiert in mijloc dar eu il prefer asa simplu

mariac 1

31.03.2010, 18:52

nu imi place mielu dar reteta cred ca e

Teo 1

01.04.2010, 08:51

Silvia, e reteta ''ca la mama acasa''; pentru aspect eu prefer varianta in forma de chec ; imi place '' la nebunie''!

Sylvia 1

01.04.2010, 13:49

As face si aici o portie daca as avea de unde sa cumpar toate ingredientele ...Teo ai dreptate cu aspectul

Bucataras Medi 1

01.04.2010, 20:28

arata foarte bine si e foarte frumos rumenit..................

Bunica 1

01.04.2010, 21:36

Reteta este cea pe care o pregatesc gospodinele cu mai multa experienta sau cele care au multa bunavointa. Eu prefer varianta in tava de chec pentru ca se taie frumos.

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:59

Sylvia 1

03.04.2010, 18:58

Am pus si pozlee de la drobul facut azi in tava de chec .

rivka 1

03.04.2010, 19:22

merg sa mananc ceva....mi-ai facut pofta

Oana 1

03.04.2010, 22:27

L-am vazut langa ousoare, ce frumos ee

Sylvia 1

04.04.2010, 13:04

Da, am zis sa pun isi varianta mai frumoasa desi cel mai bun a fost ala facut cu mama

elena1988 1

04.03.2011, 10:16

Sylvia 1

06.03.2011, 10:59

vad ca incet incet Sarbatorile Pascale ne fac sa ne gandim la ele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob din piept de pui si ciuperci