Drob din carne de curcan cu ciuperci, masline si ardei

de oanapl in Curcan, 18 Apr 2017 | 5421 vizualizari

COMENTARII (21)

Rahela Velicu 1

18.04.2017, 17:50

Gustos tare!

Bya Ralu 1

18.04.2017, 18:06

bun

MotanLaOale 1

18.04.2017, 18:46

CameliaR 1

18.04.2017, 18:49

madi_marin 1

18.04.2017, 19:05

arata foarte bine si sigur e si foarte bun

Ina 1

18.04.2017, 19:15

foarte bine arata

Bucataras Medi 1

18.04.2017, 19:36

Bun.

Ancutsa 1

18.04.2017, 20:35

Tare bun!

Lau 1

18.04.2017, 20:56

oanapl 1

18.04.2017, 23:32

Va multumesc de aprecieri! Chiar a fost delicios!

miki_a 1

19.04.2017, 00:05

Dilema mea: carne de pui sau de curcan?....sau mai bine zis pasare !

-Licurici- 1

19.04.2017, 08:05

Dulciuri cu Georgiana 1

19.04.2017, 08:15

Super !

dantes 1

19.04.2017, 14:00

Bun!

oanapl 1

19.04.2017, 14:49

@miki_a De curcan a fost la mine. Viteza, bat-o vina!

oanapl 1

19.04.2017, 14:50

Va multumesc!

Rocsi 1

19.04.2017, 20:10

Ce fain!

kytz 1

20.04.2017, 11:38

Numai bunătăți.....nici nu mai știu ce să aleg....

oanapl 1

25.04.2017, 13:06

Va multumesc!

gabriela1960 1

25.07.2017, 15:24

Nu se pune si faina?

oanapl 1

25.07.2017, 18:41

Eu nu am pus faina si s-a legat foarte bine Gabriela.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Drob de curcan