Dulceata de cirese

de Bunica in Dulceata / Gem, 3 Iun 2009 | 39726 vizualizari

COMENTARII (34)

Bunica 1

20.06.2009, 14:27

Da, uitasem sa scriu. Am adaugat in modul de preparare. Se pune cind e aproape gata, din acel moment mai amesteci 2-3 minute pe foc, apoi opresti focul. In borcane pui dulceata calduta.

Sylvia 1

14.06.2010, 13:05

Excelenta reteta !

Ina 1

14.06.2010, 16:00

si dulceata?

Ina 1

14.06.2010, 16:01

Excelenta este dulceata de cirese Bv, buni'

izulika 1

15.06.2010, 16:01

ce bine ar merge cu clatite

jolygina 1

17.06.2010, 20:25

printre preferatele mele

Bunica 1

19.06.2010, 15:51

fetelor mai am dulceata din vara trecuta, va astept Nu este expirata

ana 1

21.06.2010, 11:32

Buni foarte buna reteta

Bunica 1

21.06.2010, 20:37

Multumesc, multumesc !

LeoMajor 1

12.09.2010, 22:48

din cate stiu eu gemul si dulceata si mai orice facut in casa tine pana se termina, adica pana se consuma tot. Numai astea luate din comert au timp de expirare .
Eu am dat o data peste un borcan cu gem sau dulceata vechi de cand lumea si pamantul, tare ca piatra, dar bun. L-am incalzit nitel, i-am mai pus niste apa si a fost ca si nou )))) ).

LeoMajor 1

12.09.2010, 22:49

apropo ... ca tot mi-am facut cont .... cam cate kile de zahar se pune, in medie, la kilu' de fructe? Orice fructa ...

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 22:07

vaiiiii ce cirese aiiiiici

mirela0911 1

13.06.2011, 12:54

Ce mi-ar placea si mie, cred ca o sa fac anul acesta si eu: ori cirese ori visine ca de mult nu am mai mancat

diaconta 1

13.06.2011, 15:08

Bunica,ai fost harnicuta buna reteta si eu fac saptamana asta

Lau 1

13.06.2011, 21:48

bunaaa

LicutaMarin 1

14.06.2011, 21:49

mihaelar63 1

15.06.2011, 00:37

Frumos din partea ta bunico sa incurajezi
tinerele gospodine ,, e cea mai usor de facut ''
Ca bine zici pana scoti samburii la 467 de cirese ....

lia maria 1

15.06.2011, 13:19

ai dreptate bunico e usor de facut dulceata asta dar ai ceva de muncit pana scoti samburii dar trebue sa recunosc ca merita la final iasa o bunaciune

monicutza 1

15.06.2011, 13:48

imi place dulceata asta

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 15:17

place

Sylvia 1

16.06.2011, 16:51

tare buna !

Mitinita 1

16.06.2011, 22:06

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata din flori de salcam