Dulceata de trandafiri

de ianculubita in Dulceata / Gem, 4 Iun 2011 | 6120 vizualizari

COMENTARII (19)

ianculubita 1

04.06.2011, 13:31

incercati reteta mea si nu ve-ti regreta;
in paharul cu apa,sunt cuburi de gheata refolosibile

gaby_duceag 1

04.06.2011, 14:32

Daaaa, asa o fac si eu!!! Intotdeauna.

In fiecare an fac si eu

ela 1

04.06.2011, 14:50

ce deliciu

mirela0911 1

04.06.2011, 14:50

Nu am mancat niciodata, dar cred ca e foarte aromata si buna

Ina 1

04.06.2011, 14:53

Este delicioasa Eu n-am facut pana acum, facea soacra-mea
Cu scortisoara chiar n-am auzit si nici n-as pune

adry88 1

04.06.2011, 15:09

tare buna

deyutzky 1

04.06.2011, 15:36

treb sa aiba o aroma deosebita

Rocsi 1

04.06.2011, 17:09

o dulceata bune si parfumata

lia maria 1

04.06.2011, 17:24

Ce savoare ce parfum o minunatie

LicutaMarin 1

04.06.2011, 18:07

o delicatesa!

ionela2682 1

04.06.2011, 18:55

eu nici nu stiam ca se poate adauga scortisoara sau cuisoare
eu adaug doar zahar vanilat!

diaconta 1

04.06.2011, 20:26

arata excelent si sigur e foarte aromata

mamaieelena 1

04.06.2011, 20:55

buna

Corinuta 1

04.06.2011, 23:01

RuxyRux 1

04.06.2011, 23:14

Minunat

Lau 1

04.06.2011, 23:20

nu am mancat pana acum

MIUTA 1

04.06.2011, 23:44

Am mancat dar nu am facut niciodata.Ma tenteaza sa fac.
Trebuie petale speciale sau pot folosi petale de la orice trandafiri?
Dulceata ta arata super bine,imi place

mihaelaM 1

04.06.2011, 23:47

nu Miuta trebuiesc petale speciale,dar daca te hotarasti sa faci ,fa cat mai ai timp ca se trec

aziz 1

05.06.2011, 07:21

ce minunatie..ce aroma...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

ieri la 10:02

Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

pe 10.06 la 21:28

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

pe 10.06 la 21:22

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune