Dulceata din sfecla rosie si ananas

de Panacris in Conserve, 5 Sep 2017 | 3694 vizualizari

COMENTARII (17)

Dya Daniela Andrei 1

05.09.2017, 18:41

Interesanta!

MotanLaOale 1

05.09.2017, 18:51

Merisor 1

05.09.2017, 19:18

Ce combinație faină! Vreau să gust

Panacris 1

05.09.2017, 19:59

Aduc, aduc Mersior, am pus la sacoșă

cristinutanicolita 1

05.09.2017, 20:33

Interesanta!

Cofetarul Vesel 1

05.09.2017, 20:42

Rahela Velicu 1

05.09.2017, 21:17

Interesanta!

- Andreea - 1

05.09.2017, 21:58

anca_rm 1

06.09.2017, 08:43

wow ce combinatie interesanta , cred ca e gustoasa

Ksenya 1

06.09.2017, 09:41

Interesanta reteta!

dantes 1

06.09.2017, 13:31

Interesanta!

mihaelar63 1

08.09.2017, 04:26

Super

kytz 1

08.09.2017, 10:25

Chiar interesantă această rețetă!

mirela0911 1

09.09.2017, 09:46

Tocmai ce am gustat si e foarte buna!

Panacris 1

11.09.2017, 19:36

Mirela

elucubratiiculinare 1

12.09.2017, 08:13

waw

navidad_2017 1

15.10.2017, 10:46

Este chiar deosebita si absolut delicioasa! Noi am avut cam 900 g de ananas (dupa curatare/ nearomat+nedulce, probabil inca necopt - asta a fost si motivul care ptr care am incercat reteta!) si 500 g de sfecla prefiarta la vid (cumparata); ptr ca am vrut gem, am dat totul prin robot/razatoarea mare; am folosit 700g zahar rafinat + 100g zahar gelifiant, iar in loc de apa - 500 ml suc de portocale (natural, fara adaosuri, dar cumparat); si numai 1/2 de lamaie, pe care am tocat-o cu tot cu coaja. In 1/2 din cantitatea obtinuta am pus cca 2 cm
scortisoara, 1 cuisoara, 1 enibahar si 1/2 anason stelat macinate. "Castigatoare" este definitiv varianta fara mirodenii (poate ptr ca inca nu ni-i dor de iarna/Craciun). Multumim ptr idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet