Eclere

de Miha in Dulciuri, 4 Mai 2009 | 21127 vizualizari

COMENTARII (14)

Oana 1

07.05.2009, 18:33

In reteta mea se pune ulei, chiar ca sunt bune si foarte usor de pregatit.

ANCA 1

09.05.2009, 12:05

pe toate le mananc eu, acum, pe loc!

Michelle 1

04.11.2009, 20:15

si eu tot cu ulei le fac!

Bucataras Dragos 1

17.12.2009, 11:18

Miha 1

17.12.2009, 11:35

Dragos, sa fac vreo cateva si le trimit colet? Sau tragi o fuguta la Iasi?

Bucataras Dragos 1

17.12.2009, 14:34

daca vin iau eclere si la pachet

Miha 1

17.12.2009, 14:39

Macar sa merite drumul!

Bucataras Dragos 1

17.12.2009, 15:16

corect

ionela2682 1

11.02.2010, 12:04

vreau si eu ! arata super! cred ca ma apuc si eu sa fac!

Rodie 1

09.10.2010, 15:52

wow, ce bun arata

Miha 1

09.10.2010, 16:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort profiterol