mersi Miha... stiu ce-o sa gatesc maine...
5 furculite de la mine pt tine, ca de obicei... am ajuns sa te urmaresc sa vad ce mai gatesti ca sa gatesc si eu
dap sunt... aham aham aham te comporti exemplar iar preparatele tale sunt dementiale... mi-ar fi placut sa stau in Iasi am rude in Iasi pentru ca tata e nascut in judetul Iasi dar n-am mai fost de vreo cativa ani de cand am lucrat cu niste primari de prin imprejurimi... mi-a placut foarte mult orasul iar femeile din Iasi... uuuuuh, cele mai frumoase clar
interesant aluatul asta... nu e putin casant? eu cand l-am facut mi s-a rupt. asa sunt si piadinele...ori din ce am vazut in retetele sud-americane, fajitas se ruleaza ca o clatita. tie cum ti-a iesit ca din imagine nu-mi dau seama? e crocant sau il poti modela?
Lacrima, le-am tinut acoperite pana le-am terminat de copt si n-au fost tari. Le-am copt la foc mare si n-au avut timp sa se usuce. In momentul in care incep sa se umfle si sa faca basicute, se intorc pe partea cealalta, se tin putin, cateva secunde, pana se rumenesc basicute aparute (cum se vede in poza 5). Se mai intorc inca o data pe partea cealalta, cateva secunde si gata!