Ficat de curcan, cu ceapa si rosii, la tigaie

de RODIMUR in Curcan, 11 Aug 2019 | 10574 vizualizari

COMENTARII (23)

Gherca Daniela 1

11.08.2019, 10:30

RODIMUR 1

11.08.2019, 10:36

Mulțumesc, Daniela!

Bucataras Diana 1

11.08.2019, 11:48

madi_marin 1

11.08.2019, 12:06

Ce bun! Nu am mai mancat demult ficat de curcan Tocmai mi-ai dat o idee

RODIMUR 1

11.08.2019, 12:07

Mulțumesc, Diana!

RODIMUR 1

11.08.2019, 12:08

Mulțumesc, Madi! Și mie mi se pare puțin mai bun ficatul de curcan, decât cel de pui...

Zamfira 1

11.08.2019, 13:03

Rahela Velicu 1

11.08.2019, 13:20

Sa va fie de bine!

RODIMUR 1

11.08.2019, 13:47

Mulțumesc, Zamfira!

RODIMUR 1

11.08.2019, 13:47

Îți mulțumesc mult, Mimi!

Ancutsa 1

11.08.2019, 14:53

Apetisant si tare bun!

RODIMUR 1

11.08.2019, 15:29

Daaaa, Ancutsa... Mulțumesc frumos pentru apreciere!

Ina 1

11.08.2019, 15:48

imi place!

RODIMUR 1

11.08.2019, 16:06

Mă bucur că-ți place, Ina! Mulțumesc frumos pentru apreciere!

Panacris 1

11.08.2019, 17:53

Bun, bun.

RODIMUR 1

11.08.2019, 19:01

Mulțumesc frumos, Cristina!

Rocsi 1

11.08.2019, 21:14

RODIMUR 1

11.08.2019, 21:44

Mulțumesc, Rocsi!

Geanina87 1

11.08.2019, 22:14

Foarte bun!

RODIMUR 1

11.08.2019, 22:38

Mulțumesc frumos, Geanina!

vasimur 1

12.08.2019, 00:41

lucy2002 1

12.08.2019, 08:09

Foarte apetisant!

RODIMUR 1

12.08.2019, 09:32

Mulțumesc frumos, Lucy!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole boabe cu costita afumata si legume, la tigaie