Focaccia cu masline și rozmarin

de Ancutsa in Piine, 5 Mai 2020 | 1621 vizualizari

COMENTARII (18)

Constelatialeu 1

05.05.2020, 18:04

O idee buna sa scap de niste masline...

MotanLaOale 1

05.05.2020, 18:18

vasimur 1

05.05.2020, 18:29

Rocsi 1

05.05.2020, 18:33

Cat de buna este! Imi place!

RODIMUR 1

05.05.2020, 18:46

Foarte bună!

mirela0911 1

05.05.2020, 20:11

Fix pe gustul meu!

laura_n 1

05.05.2020, 20:38

Si mie imi place foccacia, dar prefer drojdie in cantitate minima la aluat. Eu chiar am curiozitatea asta, de ce folositi asa multa drojdie la un aluat simplu?

madi_marin 1

05.05.2020, 21:01

Foarte buna!

Adi 1

05.05.2020, 21:06

Buna!

katty 1

05.05.2020, 21:26

Preferata mea in varianta cu masline si rozmarin!

Tabita _ 1

05.05.2020, 22:00

oanapl 1

05.05.2020, 23:08

Ce bunatate!

mihaelar63 1

05.05.2020, 23:37

Ne place

Ancutsa 1

06.05.2020, 10:15

Va multumesc frumos!

Panacris 1

08.05.2020, 14:15

dantes 1

10.05.2020, 10:47

Buna!

Ancutsa 1

10.05.2020, 16:44

Cristina

Ancutsa 1

10.05.2020, 16:44

Multumesc, domnule Dante!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Rasucite" cu malai