Friptura de antricot cu cartofi la cuptor

de gugugh in Vita, 9 Dec 2010 | 7597 vizualizari

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

09.12.2010, 11:07

foarte bun

Rocsi 1

09.12.2010, 11:25

un deliciu

marcela1979 1

09.12.2010, 11:26

bun bun

mihaelar63 1

09.12.2010, 11:35

L-ai gatit pe gustul meu IMi place si prezentarea

Dana_Retetegg 1

09.12.2010, 11:36

susu 1

09.12.2010, 11:40

Arata superb, nota 10, culoarea fripturii e imbietoare

gugugh 1

09.12.2010, 11:45

da a iesti ff buna carnita .... multumesc fetelor

ionix 1

09.12.2010, 11:53

chiar că te îmbie

RuxyRux 1

09.12.2010, 17:10

O reteta lucrata in stil profi

tanyapatap 1

09.12.2010, 18:54

LUK 1

09.12.2010, 23:55

cam cat timp ai lasat carnita la cuptor?arata bine si cred ca are o aroma...super

gugugh 1

10.12.2010, 07:31

pai am lasat ceva ca sa se patrunda bine , vreo 2 ore dar aroma a fost super ...

lilik 1

10.12.2010, 15:45

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Costita de vitel la cuptor