Friptură de porc cu ceapă la tavă

de alice_ciobanu in Porc, 28 Iun 2011 | 5021 vizualizari

COMENTARII (15)

Miha 1

28.06.2011, 14:02

Ohhhh...de cand n-am mai mancat harbuz murat!

lilik 1

28.06.2011, 14:12

adry88 1

28.06.2011, 15:19

foarte bun

MotanLaOale 1

28.06.2011, 16:18

LicutaMarin 1

28.06.2011, 16:26

DIANA B 1

28.06.2011, 17:27

BRAVOOOOOOOOOOOOOO - harbuz , deci esti de-a noastra ? (Moldova)

deyutzky 1

28.06.2011, 18:16

RuxyRux 1

28.06.2011, 18:28

Buna rauuuuuuuuuuuu

mirela0911 1

28.06.2011, 20:48

vai cum arata

MIUTA 1

29.06.2011, 13:21

ionela2682 1

29.06.2011, 16:43

alice_ciobanu 1

29.06.2011, 16:57

va astept !

Rocsi 1

29.06.2011, 18:18

merge o bucatica

mamaieelena 1

29.06.2011, 18:37

mmm buna

Lau 1

02.07.2011, 22:20

buna

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in vin