Friptura de purcel cu fasolica

de adriana_bobu in Porc, 7 Ian 2011 | 4415 vizualizari

COMENTARII (14)

Dana_Retetegg 1

07.01.2011, 23:43

zaharia_mihaela2005 1

08.01.2011, 00:03

buna fasolica si cu varza murata..... o nebunie

lilik 1

08.01.2011, 00:05

nadina73 1

08.01.2011, 00:12

acuma se poate fasole cel putin la noi in Ardeal se face fasole doar dupa Boboteaza super

aziz 1

08.01.2011, 07:44

deliciossssssss

mamaieelena 1

08.01.2011, 09:29

buna acum, dar tot cu carne??oricum e buna.....

Ina 1

08.01.2011, 10:15

si eu vreaaaau!!!!!!!!!!

Cris2711 1

08.01.2011, 10:35

Adriana am venit si eu la o portie de fripturica de la tiine

adriana_bobu 1

08.01.2011, 15:48

multumesc pentru aprecieri...va poftesc cu drag la cate o portie

Rocsi 1

08.01.2011, 17:10

MIUTA 1

08.01.2011, 20:16

RuxyRux 1

08.01.2011, 20:17

O mancarica buuuna buuuna!!!!

adriana_bobu 1

08.01.2011, 23:21

rocsi, miuta, ruxy

LUK 1

09.01.2011, 00:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura cu usturoi si sos de rosii