Fructe de mare cu pesto si paste proaspete

de mihaelar63 in Fructe de mare, 18 Feb 2016 | 5677 vizualizari

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

18.02.2016, 17:59

ce bunatate

Panacris 1

18.02.2016, 18:09

Mai prind și eu o porție??

mihaelar63 1

18.02.2016, 18:10

Bya

mihaelar63 1

18.02.2016, 18:10

Cristina pe cand apari preparam

alilianaa 1

18.02.2016, 18:12

mai ai, Mihaela? Asa ceva n-as refuza nicioadata!

mihaelar63 1

18.02.2016, 18:14

Ii musai sa-mi fac catastif si eu ,Liliana .In el voi trece preferintele si ,, antipatiile culinare . Asa sa stiuce sa prepar cand ma vizitati

simona72 1

18.02.2016, 18:18

Grozav ce ai facut tu aici!

Constelatialeu 1

18.02.2016, 18:37

Io vreau ceapa cu slana, din astea nu servesc....

mihaelar63 1

18.02.2016, 18:41

Simona , stiam ca-ti plac .

mihaelar63 1

18.02.2016, 18:42

Cleme , asa te iubesc eu ca o ceapa rosie masi am , si aia ti-o dau tie . Slanina ,avem transport nou si proaspat )

MotanLaOale 1

18.02.2016, 18:43

bune bune

Constelatialeu 1

18.02.2016, 18:56

Stiam eu ca cer unde trebuie...

Adele 1

18.02.2016, 19:38

Ma primesti

daniastefania 1

18.02.2016, 19:44

Super reteta!

mirela0911 1

18.02.2016, 19:49

Aici zic pas!

CameliaR 1

18.02.2016, 19:54

Ce reteta interesanta!

Bunica 1

18.02.2016, 20:10

Pe gustul meu!

Tabita _ 1

18.02.2016, 23:27

Gherca Daniela 1

19.02.2016, 09:17

- Andreea - 1

19.02.2016, 09:42

-Licurici- 1

19.02.2016, 09:49

Catalina L 1

20.02.2016, 21:11

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu portocale