Garnitura de orez milanez

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2014 | 42899 vizualizari

COMENTARII (24)

portiadelumina 1

11.02.2014, 18:23

Eu cu orezul sunt un pic certat, dar, când e foarte bine gătit, un pic, un pic mănânc.

babi5 1

11.02.2014, 18:32

Bun imi place

simona72 1

11.02.2014, 18:32

Mie imi place orezul, pe asta si gol il mananc...are o culoare super!!

Corinuta 1

11.02.2014, 18:33

Cred ca-i tare bun!

nadea68 1

11.02.2014, 18:36

multumesc

Constelatialeu 1

11.02.2014, 18:58

Arata bine !

Geanina87 1

11.02.2014, 19:55

Pushaa 1

11.02.2014, 20:41

nadea68 1

11.02.2014, 20:42

multumesc pentru aprecieri

GeorgiaA 1

11.02.2014, 20:45

Bunut, si eu il fac, e tare buuun!

Rocsi 1

11.02.2014, 20:59

Ce cremos este

diaconta 1

11.02.2014, 21:22

ce culoare superba are

Bunica 1

11.02.2014, 21:34

Usturoi le orez n-am pus.Cred ca e bun!

MotanLaOale 1

11.02.2014, 22:07

Ela68 1

11.02.2014, 22:09

incerc si eu cu parmezan, cred ca e delicios

feliciacristea46 1

11.02.2014, 22:49

fara usturoi si fara dafin, nu merge ! parmezan cat mai mult !

Ina 1

12.02.2014, 16:00

nadea68 1

12.02.2014, 17:25

multumesc

nadea68 1

12.02.2014, 17:29

reteta originala e cu usturoi care se pune odata cu ceapa si apoi se scoate... se simte putin la gust

laura_n 1

13.02.2014, 21:36

arata tare bine

deyutzky 1

14.02.2014, 17:11

cred ca e tare gustos

nadea68 1

15.02.2014, 16:45

Cusnir_Mihaela 1

09.07.2014, 16:30

Nu am mai folosit niciodata sofranul si vreau neaparat sa incerc reteta aceasta, dar am o nelamurire: pliculteul de sofran se pune tot in apa si se dizolva nu? si aceasta compozitie se adauga toata peste orez? Intreb pentru ca in alte retete am observat ca se pune mai putin si am inteles ca devine putin amar daca este in cantitate mare. Multumesc mult!

Ginu 1

18.02.2024, 12:25

Cred ca e f bun dar ce orez ati folosit? Am încercat "n" feluri de orez si, ori e nefiert,ori e un terci. Unde e neconcordanta?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza greceasca si parmezan la cuptor