Gem de caise

de Panacris in Dulceata / Gem, 27 Iun 2012 | 5394 vizualizari

COMENTARII (22)

T I M E A 1

27.06.2012, 14:20

deci acum imi faci in ciuda cu dulceata asta care e favorita mea! asta si cea de visine pe care parca vad ca o pui imediat

MotanLaOale 1

27.06.2012, 14:28

buna buna

Panacris 1

27.06.2012, 14:31

Timea, Dulceata de visine, mai pe seara sau maine ca nu am pozele pe pc de la servici!

gaby_duceag 1

27.06.2012, 14:35

ce-mi place
am facut si eu azi dulceata de trandafir, rozu' meu bombon

T I M E A 1

27.06.2012, 14:41

dulceata de trandafiri ...si eu vreau gaby! eu vreau din toate ca eu nu fac

diaconta 1

27.06.2012, 14:43

ce culoare dementiala are
sora mea ne punea pe vremea cand avea caise,acum sunt prea batrani pomii,mai fac fructe doar cate sa manance ei.
mie nu mi-a placut cu sambure

T I M E A 1

27.06.2012, 14:47

cu samburi nu am mancat nici eu niciodata! imi place simplu: caise si zahar cat de putin!

La Ancuta 1

27.06.2012, 15:04

nici eu nu am mancat cu samburi, dar cred ca e buna

Lau 1

27.06.2012, 15:48

ce bine arata

laura_n 1

27.06.2012, 16:17

are o culoare superba! si imi este tare pofta

Bya Ralu 1

27.06.2012, 16:18

super

BuburuzaBubu 1

27.06.2012, 17:51

ela 1

27.06.2012, 18:44

elucubratiiculinare 1

27.06.2012, 18:59

foarte buni sâmburii

Rocsi 1

27.06.2012, 20:13

Bravo gospodina noastra!

iry-gabriela 1

28.06.2012, 05:32

mmmmm ,samburii aceea ii da gemului o aroma de te linge pe degete

Panacris 1

28.06.2012, 07:37

Multumesc pentru aprecieri!

Maria68 1

28.06.2012, 11:34

Sim0na 1

28.06.2012, 14:42

N-am mancat niciodata gem cu samburi.. dar cred ca-i tare bun!

mihaelar63 1

28.06.2012, 15:10

Ce delicioasa cu samburii in ea
Si are o culoare de parca ai pus un crampei de vara si soare in borcane

susu 1

17.07.2012, 19:50

Gata samburii, caisele sunt la frigider cu zahar si maine ii dau bataie. M-am luat dupa reteta ta cu samburii decojiti dar nu-i corect tu ai aparat special eu m-am chinuit ingrozitor sa-i sparg in asa fel incat sa ramana intregi.

Panacris 1

17.07.2012, 21:21

Multumesc Susu! De fapt e o menghina mica, nu un aparat special!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise