GEM DE CAISE

de Alexandra Burz in Dulceata / Gem, 13 Oct 2015 | 10264 vizualizari

COMENTARII (19)

Andra_Constantinescu 1

13.10.2015, 13:08

Imi place!

mihaelar63 1

13.10.2015, 13:11

Bun-bun

Gherca Daniela 1

13.10.2015, 13:18

bun

dantes 1

13.10.2015, 13:19

Bun!

Alexandra Burz 1

13.10.2015, 13:21

Multumesc dragilor

MotanLaOale 1

13.10.2015, 13:34

La proportia de 1kg la 1 kg nu trebuie conservant. Tine si 5 ani fara.

Alexandra Burz 1

13.10.2015, 13:38

Eu il pun pentru siguranta Vladimir

Merisor 1

13.10.2015, 13:46

Alexandra, la dulceturi si gemuri nu trebuie sa pui conservant, le conserva zaharul din plin. Conservantul le schimba radical gustul si e pacat.

Alexandra Burz 1

13.10.2015, 14:16

Ma Merisor de sfat, o sa tin cont categoric. mersi mult

diaconta 1

13.10.2015, 14:20

preferatul meu dupa cel de macese

mirela0911 1

13.10.2015, 14:29

Ce culoare frumoasa!

Alexandra Burz 1

13.10.2015, 14:37

CameliaR 1

13.10.2015, 14:49

MOKUSKA 1

13.10.2015, 15:12

Bunica 1

13.10.2015, 18:29

L-ai făcut exact cum îl vreau eu,puțin mai subțire!

Panacris 1

13.10.2015, 20:20

Rocsi 1

14.10.2015, 20:20

-Licurici- 1

15.10.2015, 10:26

Rahela Velicu 1

12.06.2021, 08:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise – Multicooker