Gem de capsuni

de gaby_duceag in Dulceata / Gem, 31 Mai 2011 | 6982 vizualizari

COMENTARII (90)

aziz 1

02.06.2011, 10:32

bai poti sa nu-mi mai dai, ca -m mancat painea gloala cu gandul la bunaciune

cati 1

02.06.2011, 13:34

de abia astept sa fac si eu

diaconta 1

02.06.2011, 20:37

Ina, uite ce echipa facem,mie mi-a scapat numarul comentariului,da' nici Gaby nu zice nik

diaconta 1

02.06.2011, 20:38

am facut si eu mai,ca prea m-ati ispitit

Ina 1

02.06.2011, 21:13

la mine abia acum s-au copt Mi-am adunat in seara asta un castron, ca le da Bobitza tarcoale si raman fara

diaconta 1

02.06.2011, 21:14

la mine s-au copt la ...piata de 7 lei kilu' parca-ti trece pofta

Bucataras Medi 1

02.06.2011, 21:20

pai eu de ce sa mai fac gem? ........fac o vizita si pe la Gaby si pe la Dia si ma aprovizionez

diaconta 1

02.06.2011, 21:23

Medy,din partea mea poti sa incerci si la Gaby macar ca la ea n-a fost asa scump

Cris2711 1

03.06.2011, 10:27

Bucataras Medi 1

04.06.2011, 11:43

Dia, nu cred ca am sanse la Gaby, nu stii ca ea este zgarcita asa ca baza ramane la tine

ianculubita 1

04.06.2011, 18:47

Foarte buna si foarte bine ca nu folosesti conservant;pentru siguranta,cand este aproape gata,pune zeama de la 1lamaie,o pui fierbinte in borcane si lasi borcanele in patura pana a doua zi

DIANA B 1

12.06.2011, 12:47

Beeeeeeeeeeeeeeeei , nici tu nu esti atenta deloc ... si tu ai dat pe langa felia de paine
Criminala culoare !

mihaelar63 1

16.06.2011, 09:03

Azi si eu prepar

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 16:11

Sylvia 1

16.06.2011, 16:49

Cu asta mi-ai facut pofta si pe facebook

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de prune si pere