Gem de capsuni

de lia maria in Dulceata / Gem, 20 Iun 2011 | 5950 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

20.06.2011, 10:42

grozav!!

MotanLaOale 1

20.06.2011, 11:19

buna buna

MIUTA 1

20.06.2011, 12:16

mihaelaM 1

20.06.2011, 12:23

bun bun

lia maria 1

20.06.2011, 16:33

rocsi
motanel
miuta
mihaelab va multumesc

diaconta 1

20.06.2011, 17:12

buuuuuuuuuun si eu asa am facut,iar acum am facut de cirese

mirela0911 1

20.06.2011, 19:56

ce culoare frumoasa

LicutaMarin 1

20.06.2011, 20:02

arata grozav!

La Ancuta 1

20.06.2011, 20:31

ionela2682 1

20.06.2011, 21:06

mamaieelena 1

24.06.2011, 08:40

adry88 1

02.07.2011, 17:10

bun

getix 1

19.05.2013, 08:35

Lia, foarte rapid si are o culoare foarte frumoasa ;
eu nu am folosit pana acum gelfix, am mers pe metoda traditionala !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni