Gem de piersici

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 30 Iul 2013 | 13062 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

30.07.2013, 10:07

simona72 1

30.07.2013, 10:17

Bravo harnicie!! Dinasta servesc si eu ca nu fac!!

Angelina_Elena 1

30.07.2013, 10:17

Foarte bun si parfumat!

- Andreea - 1

30.07.2013, 10:18

Cleme...mai ai loc in camara ??? ... Ce bine o fi ptr familia ta...

Constelatialeu 1

30.07.2013, 10:21

Nu prea mai am loc in camara...dar am un prieten care are beci si le duc acolo....

Merisor 1

30.07.2013, 10:37

De-asta n-am! Da-mi dai tu

alilianaa 1

30.07.2013, 11:09

bun, bun la iarna..

ianculubita 1

30.07.2013, 11:55

Ce aromat este,abia astept sa se coaca si la noi!

Dea_Dea 1

30.07.2013, 11:58

Cleme ce harnica esti

Bunica 1

30.07.2013, 12:42

L-am pus si la pastrare pentru iarna

CookieMonster 1

30.07.2013, 14:15

ce bun

laura_n 1

30.07.2013, 15:09

asa face si mama mea

Rocsi 1

30.07.2013, 15:51

Am facut si eu o data si stiu cat iese de bun

Bya Ralu 1

31.07.2013, 10:54

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de piersici albe