Gem de prune (2)

de RODIMUR in Conserve, 3 Sep 2017 | 4780 vizualizari

COMENTARII (28)

Constelatialeu 1

03.09.2017, 23:51

Delicios in orice varianta

RODIMUR 1

04.09.2017, 00:06

Mulțumesc, Clementina! Mie îmi place mai mult cu prune tocate, pentru utilizările lui multiple la dulciuri. Mai mult pentru asta fac dulcețuri și gemuri și nu pentru a le mânca așa, ca atare...

mihaelar63 1

04.09.2017, 00:23

Bun gemul de prune . Eu am pus doar de ala de experienta Am sa postez reteta

Rahela Velicu 1

04.09.2017, 01:50

Foarte bun!

miki_a 1

04.09.2017, 06:03

În varianta asta nu am mâncat, dar sigur e foarte bun!

RODIMUR 1

04.09.2017, 06:51

Mulțumesc, Mihaela! Nu știu cum e acela de experiență, dar merg pe mâna ta, pentru că am încredere...

RODIMUR 1

04.09.2017, 06:52

Mulțumesc frumos, Mimi!

RODIMUR 1

04.09.2017, 06:53

Miki, e foarte bun pentru că rămân prunele relativ întregi...

kytz 1

04.09.2017, 07:14

De incercat!

cristinutanicolita 1

04.09.2017, 07:28

Foarte bun!

RODIMUR 1

04.09.2017, 07:33

Mulțumesc, Kytz! Nu e greu de încercat, e chiar mai ușor de făcut decât cel cu prune tocate...

RODIMUR 1

04.09.2017, 07:34

Mulțumesc frumos, Cristinuța!

Cofetarul Vesel 1

04.09.2017, 08:29

delicios!!!

RODIMUR 1

04.09.2017, 08:40

Mulțumesc, cofetarilor suceveni!

mirela0911 1

04.09.2017, 09:31

Asa am facut si eu, cu prune intregi! Foarte bun!

anca_rm 1

04.09.2017, 09:36

cel mai bun gem

MotanLaOale 1

04.09.2017, 09:40

RODIMUR 1

04.09.2017, 09:47

Mirela, eu fac mai mult din prune tocate, pentru a-l folosi la dulciuri, dar fac puțin și așa, cu prune întregi...

RODIMUR 1

04.09.2017, 09:49

Mulțumesc, Anca! Și cel de caise este bun, chiar mai parfumat...

RODIMUR 1

04.09.2017, 09:49

Mulțumesc, Motănel!

Panacris 1

04.09.2017, 12:36

RODIMUR 1

04.09.2017, 13:17

Mulțumesc frumos, Cris!

dantes 1

04.09.2017, 14:43

Bun!

RODIMUR 1

04.09.2017, 16:03

Mulțumesc frumos, Dante!

Rocsi 1

04.09.2017, 22:00

Asa ne place si noua sa il pregatim, cu fructe intregi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Conserva de sprot in suc de rosii