Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 29 Sep 2020 | 5137 vizualizari
MotanLaOale 1
mihaelar63 1
Bravo !!! Munca de chinez batran Trebuie mare rabdare sa prepari asa ceva !!!Si in zona noastra exista soiul acesta de struguri . Este foarte raspandit . Acum ca ne-ai spus tu , cred ca din cauza aromei si arezistentei la daunatori .
Ancutsa 1
Si mie imi place gemul de struguri, fac in fiecare an si cred ca avem acelasi soi, dupa aspect. E migaloasa partea cu scos samburii, dar merita!
madi_marin 1
Foarte bun!
Adi 1
Bun!
Panacris 1
Pffff, eu sunt răbdătoare, dar nici chiar așa! Bravooo!
dantes 1
Rocsi 1
Nu am mancat niciodata gem de struguri, dar cred ca este minunat! Bravo!
oanapl 1
Ce bun și aromat este!
Gherca Daniela 1
fain si gustos!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 17:07
de Bucataras 6
la 13:49
la 10:06
ieri la 18:18
de Ksenya 5
ieri la 14:25
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Sidy
getix 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Swanheart 1
nacularisa 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!