Gem-marmelada de coarne

de Ksenya in Dulceata / Gem, 3 Sep 2020 | 3295 vizualizari

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

03.09.2020, 16:30

RODIMUR 1

03.09.2020, 16:41

Cred că are un gust excelent, dar eu i-aș spune gem (sau numai marmeladă), pentru că, după câte știu eu, dulceața se face cu sirop bine legat și cu fructe întregi...

Ksenya 1

03.09.2020, 17:15

Rodimur,la textura e bine legata de o tai cu cutitul ,specific marmeladei (ce nu e specific gemului),insa nu e trecuta prin sita pana devine piure ca sa fie marmelada dupa carte. E un fel de gem-marmelada mai degraba.
Multumesc de atentie.
yahoo06.gif

RODIMUR 1

03.09.2020, 17:42

Te cred, Ksenya și am încredere că este ceva foarte bun, chiar mă tentează. Mă refeream doar la denumirea cât mai exactă cu putință...

Ksenya 1

03.09.2020, 17:48

Rocsi 1

03.09.2020, 20:37

Cred ca a iesit foarte buna!

Panacris 1

03.09.2020, 20:48

Hmm, bună, bună! Anul acesta a fost prima oară când am găsit la piață în cartierul meu! Sau mă rog, nu oi fi băgat în seamă până acum! am luat doar un pahar și l-am savurat așa proaspăt! Acum mă faci să merg în piață, să fac noi achiziții și bunăciuni! Mulțumim pentru rețetă!

vasimur 1

03.09.2020, 22:24

dantes 1

04.09.2020, 09:35

Buna!

oanapl 1

07.09.2020, 13:17

Delicioasa!

RuxyRux 1

28.10.2020, 21:29

Preferata mea

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de coacaze rosii/negre