Gogosari in sos

de gaby_duceag in Conserve, 31 Oct 2012 | 5419 vizualizari

COMENTARII (45)

RoXx 1

31.10.2012, 10:26

deliciossssss cred ca as manca zilnic

Lau 1

31.10.2012, 10:29

foarte bun

Mutulica 1

31.10.2012, 10:34

am mancat , sunt exceptionali , dar ganditi-va la glicemie cei care o aveti in grija .

mamaieelena 1

31.10.2012, 10:37

deliciosi asa pregatiti o sa fac si eu la anul viitor daca voi mai putea desigur

Denissa 1

31.10.2012, 10:37

Excelenti!

MotanLaOale 1

31.10.2012, 10:43

Laly 1

31.10.2012, 10:48

Ei Gabytule uite ce voi face eu cu gogosarii ramasi (am luat doi saci sambata si am pus o parte cu otet), chiar ma gandeam cum sa pun restul

gaby_duceag 1

31.10.2012, 10:49

asa sa-i pui )

Mutulica 1

31.10.2012, 10:55

Nu faceti pentru mai multi ani .Dupa un an prind un gust mai ranced , dar se pot manca .D-astia mananc eu in iarna asta , da tot imi plac .Te ... in gusturile omului .

diaconta 1

31.10.2012, 10:57

foarte buni sunt
Costel are dreptate,nu se pot pastra foarte multa vreme

gaby_duceag 1

31.10.2012, 10:58

ei nu se pot!
eu nu cred ca voi ii fierbeati aproape o ora
pur si simplu nu cred! )

gaby_duceag 1

31.10.2012, 10:59

http://www.bucataras.ro/retete/gogosari-in-sos-tomat-25336.html
uite aci, fierti 10 minute. unde mama masii e sosul ca aia-i un amestec mult prea subtire. ai mei au SOS!
MOAAA CE MI-O IAU )

gaby_duceag 1

31.10.2012, 11:00

Staaaaai, ca am uitat sa scriu ca-i mai bag si la cuptor)

Mutulica 1

31.10.2012, 11:09

spune-i Inei ,te rog , eu sunt responsabil doar cu mancatul lor .

diaconta 1

31.10.2012, 11:14

Gaby,e mult ulei in reteta asta,asa ca raman la parerea mea (pentru ca am pus asa ceva)nu se pot pastra prea multa vreme.
Bine,ca oricum nu ne tin mult ca-i mancam ))

T I M E A 1

31.10.2012, 11:17

Foarte buni

Poliana 1

31.10.2012, 11:18

Ce mult imi plac, mama mea mai pune...eu sunt mai lenesa

portiadelumina 1

31.10.2012, 11:18

Deci e definitivată reţeta? Coaptă la cuptor, aranjată? Că eu nu vreau să greşesc ca alţii şi să nu am ce mânca la iarnă

gaby_duceag 1

31.10.2012, 11:18

si eu va contrazic in continuare! )
nu cred dia ca-i fierbeai o ora plus cuptor. in tot ce vad eu pe net e fiert putin. pai la zacusca nu se pune 1l ulei da' se fierbe de-o ia naiba si tine ani de zile?
cand eram numa' eu cu cezar ramaneau de la an la an fara niciun gust schimbat sau consistenta
ps. va sugerez sa nu va contraziceti cu mine )))))

diaconta 1

31.10.2012, 11:24

Gaby,noi nu i-am fiert asa mult pentru ca ne plac sa ramana asa "crocanti" de aia-mi plac gogosarii murati.
Daca-i pun fara sos,nu-i fierb deloc si stau si 5 ani(ceea ce nu e cazul).
Dar nici nu e cazul sa-mi tina de pe un an pe altul,nu pun asa multi si am alte muraturi care se pastreaza foarte bine.
Cred ca fiecare poate alege varianta care-i convine.
Eu,din principiu nu fac rezerve prea mari la alimente,nici daca as sti sigur ca vine foametea peste noi

diaconta 1

31.10.2012, 11:35

Padre,contradictia era doar asupra termenului de pastrare) la noi nu e cazul ca se mananca foarte repede )

portiadelumina 1

31.10.2012, 11:47

Aşa e Dia La o adică putem mânca friptura şi fără gogoşar

Mutulica 1

31.10.2012, 12:00

mai grav este cand mancam gogosarii fara nimic altceva .

_Alina_ 1

31.10.2012, 12:03

Ce pofta mi-ai facut cu gogosarii astia deliciosi! Noroc ca am in frigider un borcan de la mama, ma duc sa ma infrupt din el

oO_ acnA _Oo 1

31.10.2012, 12:06

mmmm bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza si conopida