Gogosari murati la rece

de alinutzika in Muraturi, 13 Sep 2012 | 8278 vizualizari

COMENTARII (19)

diaconta 1

13.09.2012, 23:25

asa ii punem si noi

alinutzika 1

13.09.2012, 23:37

eu pana acum fierbeam compozitia lichida si opaream in ea gogosarii....Acum am ales varianta mai simpla...

diaconta 1

13.09.2012, 23:45

de multe ori ne complicam inutil

Bya Ralu 1

13.09.2012, 23:54

buni

mihaelaM 1

13.09.2012, 23:59

buni gogsarii pusi asa tot asa ii pun si eu de 2 ani si sunt super buni si nici nu ma mai chinui cu oparitul

alinutzika 1

14.09.2012, 00:12

abia acum m-am trezit si eu...

ANNA_46 1

14.09.2012, 01:03

Ce idee geniala , l am pus la favorite

Lau 1

14.09.2012, 08:35

buni

Merisor 1

14.09.2012, 08:47

MotanLaOale 1

14.09.2012, 08:48

Merisor 1

14.09.2012, 08:49

super, Alinutzika! si eu ii opaream, am sa fac reteta ta ca e mai usoara ca si asa trebuie sa mai pun cateva borcane.

mamaieelena 1

14.09.2012, 10:29

am facut si eu asa dar toamna fiind calduroasa in anii trecuti mi-au fermentat si s-au inmuiat gogosarii asa ca am renuntat si la aceasta reteta si cel mai bine se poate folosi procedeul de la castravetii tip bulgaresti adica cu fiertul de 7 minute la belmarin deci atentie oricum este optiunea fiecaruia

Rocsi 1

14.09.2012, 11:53

Niciodata nu am facut la rece doar opariti.Super!

iry-gabriela 1

14.09.2012, 18:23

interesant

alinutzika 1

14.09.2012, 20:49

multumesc pt comentarii!

alinutzika 1

14.09.2012, 20:50

mamaie, sper sa nu se strice. Toata lumea a laudat reteta aceasta, de aceea am incercat-o si eu. Vecina mea care a pus la fel, zice ca-s tare buni asa. Eu oricum ii tin in pivnita, deci sansele sunt 0 ca sa se strice din cauza caldurii. Plus de asta, au conservant.

adry88 1

16.09.2012, 15:18

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:22

Cris2711 1

18.09.2012, 11:18

buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari cu conopida in otet