Gogosari umpluti cu struguri

de Oana in Muraturi, 12 Sep 2009 | 44831 vizualizari

COMENTARII (18)

liana_geicu 1

12.09.2009, 20:48

Este pentru prima data cand vad asa ceva! Interesant! Sunt tare curioasa ce gust au!

rivka 1

12.09.2009, 21:08

Mor cand vad muraturile astea

Oana 1

12.09.2009, 21:46

Liana, buni, buni si iar buni! senzationali! crantzanite, cum zicem noi si aromate si murate

Bunica 1

13.09.2009, 08:44

Uaaaaaaaaa...! Sunt foarte buni! va asigur eu ca am mancat la Oana. Cand ii vezi adusi la masa nu poti decat sa faci

Oana 1

13.09.2009, 11:03

Multumesc Buni

iSyc 1

15.09.2009, 05:16

Ar trebui sa faci un tutorial ... "Cum sa faci o galerie foto la reteta"

Lily_Musat 1

18.09.2009, 10:13

Este super reteta ta. Vreau sa o incerc si eu dar am o nelamurire. Ai zis " Se fierbe apoi borcanul la bain-marie jumatate de ora". Explica-mi cum fac asta. Pun apa pe foc intr-o oala si cand a fiert pun borcanele intr-o cratita si le scufund in acea oala fara sa pun apa in cratita cu borcane? Doar borcanele le pun fara apa? Astept raspuns. Mersi!!!

Oana 1

18.09.2009, 10:46

Lily, Eu am pus intr-o oala mare apa fiarta, direct de la robinet, era clocotita , apoi am pus borcanele fierbinti acolo, si am lasat sa fiarba la foc mic juma de ora. Pe fundul oalei e bine sa pui un prosopel. Deci borcanele direct intr-o oala cu apa fiarta.

Oana 1

18.09.2009, 10:47

Msyc, ma bucur ca-ti plac pozele

Irina 1

21.09.2009, 21:07

Da, si eu am mancat si sunt deliciosi.
Oana, cand iti fac o vizita?

Oana 1

22.09.2009, 15:58

Iri, pai cat de curand De ziua lui Cata

Irina 1

23.09.2009, 15:33

Abia astept ziua lui Cata!!!

Bucataras 1

23.09.2009, 16:29

si io

BlackFox 1

19.09.2010, 13:15

6 GOGOSARI SAU 6 KG DE GOGOSARI??????

Bunica 1

19.09.2010, 14:10

ingredientele oanei sint per borcan la cantitatile de gogosar/struguri

Bunica 1

19.09.2010, 14:11

blackfox, e importanta saramura ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati rapid