Gogosari umpluti cu varza si conopida

de delia64 in Muraturi, 9 Mar 2013 | 12206 vizualizari

COMENTARII (11)

gaby_gabytza 1

09.03.2013, 14:13

MotanLaOale 1

09.03.2013, 14:22

Tabita _ 1

09.03.2013, 15:02

laura_n 1

09.03.2013, 15:26

aiaiaiai, ce bunaciune, uite-ma cum salivez!

delia64 1

09.03.2013, 17:01

Laura , da o fuga pan la Cluj ca se rezolva .

babi5 1

09.03.2013, 18:54

Foarte buni si eu fac

Rocsi 1

09.03.2013, 19:59

Am mai auzit de aceasta reteta si cica sunt foarte buni

delia64 1

09.03.2013, 21:06

Babi

delia64 1

09.03.2013, 21:08

Rocsi , intradevar sunt o minune , gogosarii raman crocanti si conopida ramane alba si foarte gustoasa , pana si zeama parca e sifonata .

diaconta 1

09.03.2013, 23:22

foarte buna muratura

delia64 1

10.03.2013, 07:25

Dia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida la otet pentru iarna